Al meer dan 30 jaar begeleidt reisleider Theo Leerintveld groepen in Nepal. Zelden heeft hij een land meegemaakt met een meer vriendelijke bevolking dan de Nepalezen. In de loop der jaren heeft hij een netwerk opgebouwd van betrouwbare lokale mensen en organisaties. Royal Mountain Travel is een van die bedrijven die het hart op de goede plaats heeft.

Zij helpen een aantal scholen met leerkrachten, schoolbibliotheken en computers. De grote aardbeving in Nepal van april 2015 heeft veel schade veroorzaakt, waardoor alle donaties daarna gebruikt worden voor de wederopbouw van het schoolgebouw. Wij steunen dit project door in de Shree Pancha Kanya School zorg te dragen voor de kozijnen en ramen. Het is moeilijk studeren als het koud is en regent! Het meubilair (oud en in slechte staat) verdient de komende jaren ook meer aandacht. Net als 'nieuwe' computers! Op deze middelbare school krijgen zo'n 700 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar les.

De donaties werden de afgelopen jaren gebruikt voor de wederopbouw van het schoolgebouw. De grote aardbeving in Nepal van april 2015 heeft veel schade veroorzaakt, waardoor donaties nog steeds hard nodig zijn! 

Help dit lokale project met een donatie via overboeking. Hier zitten geen extra kosten aan vast, dus jouw volledige donatie wordt aan het project besteed.

IBAN:
NL 66 TRIO 0390 5034 87
BIC:
TRIONL2U
Ter attentie van:
Adventure Specialists B.V.
Mededeling:
Shree Pancha Kanya School (Nepal)
 

Doneren kan via een overboeking, vergeet hierbij het project 'Shree Pancha Kanya School (Nepal)' te vermelden in de omschrijving.