WAT MAAKT SRI LANKA ZO BIJZONDER?

Een van de mooiste landen van Azie is -naar onze bescheiden mening- Sri Lanka. Dit relatief kleine eiland herbergt veel van waar wij bij Grensloos Genieten enorm van kunnen genieten.

Een fascinerende eeuwenoude historie, een levendige moderne cultuur en een heerlijke keuze aan lekkere drankjes en smaakvolle gerechten. Voeg daarbij een ruime keuze aan nationale parken, een grote variatie aan planten en wilde dieren, een ongerept gebergte, relatief korte rijafstanden en je begrijpt dat Sri Lanka een van onze lievelingslanden is.

En de bounty achtige stranden behoren zelfs tot de mooiste ter wereld. Kortom: laat je je verbazen door dit prachtige land dat de afgelopen eeuwen dan vaak van naam veranderd mag zijn, maar zijn schoonheid heeft het gelukkig altijd behouden. 

Mochten onze mooie woorden je nog niet overtuigd hebben, dan vind je onderstaand een aantal foto's van dit prachtige land.

Naar welke MUZIEK uit SRI LANKA luisteren wij graag?

Welke GERECHTEN vinden wij het meest smaakvol/typisch uit SRI LANKA? 

Al zou ook deze lijst nog veel langer kunnen zijn...

Interessante videos over Sri Lanka. En een stukje historie zodat je dit fascinerende land wat beter leert kennen/begrijpen...

COLUMBO & NEGOMBO

WILPATTU NP & TRINCOMALEE

POLONNARUWA

DAMBULLA & SIGIRIYA

KANDY

ELLA & NUWARA ELIJA

UDA WALAWE NP & GALLE & UNAWATUNA