HOME » ZUID-KOREA & JAPAN rondreis - NL

KOREA/JAPAN (22 dagen rondreis)

Ooit waren ze elkaars gezworen aartsvijanden, maar inmiddels leven Japan en Zuid-Korea gebroederlijk en vredig naast elkaar. Maar dat deze Aziatische landen ook minder prettige tijden gekend hebben ontdek je tijdens deze fascinerende 22-daagse rondreis. 

Je begint deze enerverende trip in de boeiende Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul, een van de grootste stedelijke agglomeraties ter wereld. Via het verrassende Suwon en Daegu reis je per trein naar het klassieke Gyeongju, volgens velen de mooiste stad van Zuid-Korea. De havenstad Busan zal je eveneens verbazen, voordat je de Japanse zee per boot oversteekt naar de lievelingstad van de Japanners: Fukuoka/Hakata.

Na alle hoogtepunten in de oudste stad van Japan bekeken te hebben, reis je per trein naar Beppu, de Japanse hoofdstad van de onsen (warmwaterbronnen). Na te hebben genoten van de ruime keuze aan prachtige onsens, steek je per veerboot de Japanse zee over naar het mooiste eiland van het Land van de Rijzende Zon: het bergachtige Shikoku. Hier verken je het historische Ozu, voordat je wederom per trein verder reist naar het eveneens onbekende (maar zeker niet onbeminde) Takamatsu, de stad met de grootste tuin van Japan.

Het kunsteiland Naoshima bekijken we op dag 19, voordat we afreizen naar de oude hoofdstad Nara. Waar andes kan je deze boeiende ontdekkingsreis bete afsluiten dan in het altijd verrassende Kyoto? Vanuit Osaka vlieg je vervolgens weer terug naar Nederland. Het is overigens mogelijk om deze reis te verlengen met een bezoek aan de bruisende hoofdstad Tokyo. In dit geval vlieg je dan ook huiswaarts vanuit deze dynamische miljoenenstad.

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Korea/Japan € 3.599
Vertrek: 30 april 2020 & 30 april 2021 22 dagen
Minimum: 6 personen Maximum: 16 personen