HOME » Tallinn Stedentrip - NL

Tallinn (Stedentrip - 5 daagse stedentrip)

Een van de aantrekkelijkste – en tegelijkertijd een van de meest onbekende- steden van Europa is Tallinn, de hoofdstad van Estland. Tijdens de Russische overheersing was dit een stad vol pracht en praal waar de Russische elite graag kwam verpozen. Na de val van de Berlijnse muur heeft deze uit 1201 daterende stad gelukkig ook zijn grenzen opengesteld voor ons cultuurliefhebbers.

Reisleider Theo Leerintveld neemt je mee op een vijfdaagse ontdekkingsreis langs alle bekende –en onbekende- bezienswaardigheden van deze stad die is opgenomen op de lijst van Unesco-Werelderfgoederen. Deze reis heeft daarnaast ook een hoog kunstgehalte, niet alleen vanwege de vele bezoeken aan musea/monumenten en kerken.

Bedenk overigens wel dat we vrijwel nooit de exacte programmering kunnen geven voor september van het desbetreffende jaar, maar desondanks adviseren we om al veel vroeger te boeken vanwege de beschikbaarheid van de hotels, vliegtickets en onze kleine groepen.

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Tallinn (Stedentrip € 450
GEGARANDEERDE VERTREKDATUM Zondag 6 december 2020
Minimum: 4 personen Maximum: 20 personen

Naast de vele honderden cafes/restaurants en bars in de oude binnenstad, komen ook de liefhebbers van ballet en opera dit lange weekend ruimschoots aan hun trekken. Zo is er bijna elke avond wel een voorstelling, ook herbergt Talinn vele cafés met live optredens.

Als je meewil op deze reis, adviseren wij je wel om nu al deze reis te boeken vanwege beperkte beschikbaarheid vliegtickets en hotelkamers. Voor deze reis vliegen wij vanaf rechtstreeks vanaf Amsterdam met KLM of Air Baltic. Let op: alleen handbagage (8 kg) is bij deze prijs inbegrepen, een koffer inchecken kost je tussen de € 60 en € 80 extra.

Voor de opera en balletvoorstellingen in Talinn geldt, hoe eerder je deze reis boekt, hoe meer kans je hebt om aanwezig te zijn bij een van deze prachtige voorstellingen. Reisleider Theo Leerintveld bespreekt en boekt deze optionele voorstellingen graag voor je.