HOME » RECENSIES (en foto's) JAPAN

RECENSIES JAPAN

Reactie plaatsen

Reacties

Anne-mieke en Femmy Tol
4 maanden geleden

Lieve Theo,
Hartelijk dank voor de geweldige begeleiding van onze rondreis. ik herken de 'vakidioot''in je. Wat een enthousiasme, wat een passie om onze groep zo veel mogelijk te laten zien. En vooral ook te laten genieten. Zorg a.u.b. ook zo goed voor jezelf als je voor ons gedaan hebt, ik denk echt dat je gerust meer tijd voor jezelf kunt nemen...
Kus, Annemieke en Femmy

Marianne en Ben
4 maanden geleden

Voor Theo
Voor 't echt-chi (eggie) nog niet zijn hart verpand
het 'you never walk alone' in zijn ziel gebrand
respectvol eigenwijs
steeds weer op reis
typisch voor onze rondborstige Theo-san

Paul Doorenbosch
5 maanden geleden

In oktober 2018 trokken we 23 dagen met een kleine groep door Japan. De begeleiding van Theo heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het slagen van de reis. Reis en verblijf waren goed voorbereid en 'tegenslagen' zonder dat wij daar last van hadden, opgevangen. Theo zorgde voor evenwicht tussen de groepsactiviteiten en individuele behoeften. Zijn kennis wist hij goed gedoseerd en zonder al te belerend te zijn, door te geven. Ook op vrij in te vullen dagen of bij de maaltijden was hij steeds bereid advies te geven of voor wie dat wilde iets extra's te organiseren. De reis en de reisleider zijn ons prima bevallen. Een aanrader.

Theo & Christa Eggers
8 maanden geleden

Theo was als een reisleider een absolute topper. In de vele jaren dat wij reizen behoort hij tot de top. Hij heeft de groep uitstekend begeleid vanaf de vertrekhal op Schiphol tot aan het einde. Hij nam afscheid van de groep op de terugreis toen iedereen zijn koffer had ontvangen. Verder heeft hij een uitstekende kennis van het land en enige uiterst interessante aanvullingen van de route.

Nora Fick
8 maanden geleden

Alles was goed geregeld. Theo is een goede leuke gids met hart voor de klanten. Verder is hij erg goed georganiseerd. De reis heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kim Schuurmans
8 maanden geleden

Veel gezien in relatief korte tijd. Super afwisselende reis, ook qua vervoer. Theo is een hele kundige en enthousiaste reisleider. Hij kende Japan heel erg goed.

Jan Jaap Kuyl
8 maanden geleden

Veel kennis van het land, goede 'manager' in de drukke steden en treinverkeer. Verder heb ik enorm veel gezien op deze reis. Je moet wel goed ter been en fit zijn voor deze reis.

Paul Appeldoorn
8 maanden geleden

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Logistiek perfect. Hotels waren goed. Daarnaast had Theo, de reisleider heel veel kennis van het land. Hij was voor een iedereen zeer behulpzaam. Individuele wensen kon hij altijd honoreren. Hij was verder heel duidelijk in wat hij vroeg van ons. Zijn uitleg ver het land was goed gedoseerd. Duidelijke stem en helder en bondig.

Nora en Tineke Schouten
9 maanden geleden

Fantastisch, wat een mooie reis. Mede door jouw voortreffelijke en zorgzame leiding. Bedankt Theo!

Clasina Roest & Roos Gijsel
9 maanden geleden

Je hebt ons Japan laten zien op een unieke en onvergetelijke manier. Een reisleider met jouw talent voor organisatie, kennis en enthousiasme over Japan is niet te overtreffen. Geen berg te hoog, niets is je teveel. om het iedereen naar de zin te maken.