HOME » RECENSIES (en foto's) IRAN

RECENSIES IRAN  

Reactie plaatsen

Reacties

Nynke Spijker-Talsma
2 maanden geleden

Iran was voor mij een ongelofelijke ontdekking en bijzondere reis: het mooie gevarieerde landschap, de mooie gebouwen, de rijstijl in de steden, maar ook vooral de Iraniërs zelf. Wat zijn dat lieve hartelijke mensen! Ook mijn dank aan Theo: hij loosde ons op zijn joviale manier door dit land, hij wilde ons zoveel mogelijk laten zien: soms was het bijna te veel. Wat ook zo fanatisch was, waren de spontane dingen die we onderweg deden en ook vooral meemaakten. Ook mijn dank aan Samira onze top en vooral ook aardige (lieve) Iranese reisleidster: we waren haar eerste groep, maar ze is zo gegroeid tijdens deze prachtige reis. Zij ritselde en regelde (samen met Theo) zo veel voor ons, dat deze reis nog lang in mijn gedachte zal blijven. Ooit hoop ik dat dit prachtige land de vrijheid krijgt die wij zo gewoon in het Westen vinden. Nogmaals Theo en Samira bedankt!!!!

marianne been
2 maanden geleden

Iran in al zijn facetten, dat is wat Samira en jij mij hebben laten proeven. Wat een land, met een tastbare geschiedenis al van uit een zeer ver verleden. Ook heb je mij op de juiste wijze, door de strikte regels van het land heen geloodst, zoals een goed en ervaren reisleider betaamt.
Dank voor al je goede zorgen. Ik heb weer een schat aan ervaringen opgedaan, die ik in mijn werk zeer goed kan gebruiken.

Wieneke van Rossum
7 maanden geleden

Hartelijk dank voor het ‘loodsen’ van ons door Iran. Het delen van je kennis en het geven van informatie en last but not least al je goede zorgen. Je bent besmet met het reisvirus en je hebt enorm veel passie voor je vak. Door dit alles heb ik een fantastische reis gehad.”

Cor en Cora Beljaars
7 maanden geleden

Theo, hartelijk bedankt voor alle goede zorgen. Je bent een bevlogen reisleider met echte liefde voor Iran. We hebben veel gezien.
Cor en Cora

Theo en Christa Valkis-Jansen
7 maanden geleden

Beste Theo,
Bedankt voor je geweldige begeleiding, je enthousiasme spatte ervan af. Hierdoor hebben we veel gezien. Wij hebben een geweldige vakantie gehad.
Theo en Christa.

Jan-Jaap van der Merwe
7 maanden geleden

Beste Theo,
Structuur, doortastendheid, zorgzaam en flexibel.
Dat zijn de hoofdingredienten vor een goed leiderschap.
Die bezit jij!
Daardoor is de reis voor mij mede geslaagd.

Gerda van Heil
7 maanden geleden

Theo,
Heel hartelijk dank voor al je goede zorgen en begeleiding, je was heel attent.
En ook al kon ik niet aan alles meedoen, ik heb toch een heel fijne vakantie gehad.
Er was, mede door jou, een hele goede sfeer in de groep.
Nogmaals bedankt, Gerda.