HOME » PROEFVERSIE NIEUWE LANDEN 3

IMPONEREND IRANWat maakt IRAN zo bijzonder?

Een van de meest fascinerende landen ter wereld, Iran, is in de ogen van veel mensen een terroristisch bolwerk van religieuze moslimfanaten. Wie echter de moeite neemt om zelf af te reizen naar het voormalige Perzië, zal deze ongefundeerde mening snel bijstellen. Iran herbergt namelijk een van de meest gastvrije bevolkingsgroepen ter wereld, die ook nog het geluk hebben te mogen wonen in een bijzonder gevarieerd landschap.

Ook de duizenden jaren oude cultuur, tradities en rijke geschiedenis zijn een absolute meerwaarde. Laat je verbazen door de rijkelijk versierde architectuur die te vinden is in de vele prachtige moskeeën, badhuizen en kleurrijke bazaars. Uiteraard bezoek je welbekende hoogtepunten als Isfehan, Persepolis, Yazd en Shiraz; alhoewel in onze ogen het juist de onbekende pareltjes zijn (Kashan, Masouleh) die deze Iran-reis tot een onvergetelijke reisbestemming maken.

Bekijk het complete dagprogramma van deze fascinerende reis hier.Voordat je op reis gaat, heeft vrijwel iedereen 1001 vragen. Wat voor bagage moet ik meenemen? Heb ik inentingen nodig? Welk reisboek geeft het meeste uitleg?

Dit en nog veel meer praktische vragen vind je op deze pagina.

Jezelf betitelen als de 'beste reisorganisatie' past niet in ons straatje. Wel zijn we enorm trots op onze reizen en hoe onze reizigers deze ervaren. 

Lees hier de vele loftuitingen aan ons adres (en nee, de slechte commentaren verwijderen we niet!)

Aangezien onze prachtige aardbol rond de 200 landen telt en elk land zijn eigen specifieke kenmerken heeft, hebben wij de 'Meest Gestelde Vragen' van elk land op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag er (nog) niet bij, stel deze dan gerust. 

 


HET FOTO ALBUM

Onderstaand fotoalbum is een selectie van de vele reisfoto's die onze reizigers tijdens hun reis hebben gemaakt en daarna hebben gedeeld met Grensloos Genieten. Nogmaals dank!


Corona-virus of niet, niemand kan je verbieden om in je hoofd alvast af te reizen naar prachtige bestemmingen -ondanks alle ellende- ergens op onze fascinerende aardkloot. Geniet en ontdek via De Armstoel Reiziger -lekker comfortabel vanuit je luie stoel- van de mooie muziek van dit land, geneer je niet om te watertanden van onze heerlijke lokale recepten en krijg ouderwetse reiskriebels van de andere virtuele ervaringen die we via De Armstoelreiziger met je delen.

Onderstaande videos geven alvast een voorproefje...:)