HOME » PRAKTISCHE INFORMATIE ARGENTINIE & CHILI VOOR PRINTER

PRAKTISCHE INFORMATIE:

PRIJS VAN DEZE REIS: €  (eenpersoonskamer toeslag: € )

Inclusief:

* Indien voorradig rechtstreekse vlucht van Amsterdam met KLM (N-klasse, is waarde tot € 750, excl. ruimbagage), andere rechtstreekse tickets hebben een meerprijs. Indien dit KLM-ticket niet voorradig is, zoeken wij een vergelijkbaar alternatief met tussenstop (evt. tegen een meerprijs)

* Luchthavenbelasting

* Niet-facultatieve excursies

* Hotelovernachtingen (op basis van logies)

* Nederlandstalige reisbegeleiding van 

Handbagage (geen ruimbagage)

Exclusief:

* Reserveringskosten (€29,50)

* Maaltijden

* Toegangsgelden

* Fooienpot (€  p.p. voor de gehele reis)

* Eventuele verzekeringen

* Optionele excursies 

* Ruimbagage (€80 per koffer bij KLM)

Accommodatie:

 

Eenpersoonskamer:

Deelnemers die alleen boeken, krijgen automatisch een extra toeslag toegestuurd van €  voor het gebruik van een eenpersoonskamer. Mocht er echter een andere persoon in de groep zijn -en van dezelfde sekse is- die bereid is om een kamer te delen (wij vragen dit automatisch bij elke alleen boekende reiziger!), dan storten we z.s.m. deze extra toeslag terug. Vanwege privacy redenen mogen wij nooit vooraf persoonlijke gegevens delen met andere reizigers.

Via onderstaande oranje link kan je (de meeste) hotels bekijken waar wij slapen. Enkele weken voor vertrek krijg je een definitief overzicht te zien van de hotels waar we overnachten.

Ambassade:

 

Bagage:

 

Douane:

 

Excursies:

 

Fooien:

 

Geldzaken:

 

Gezondheid:

 

Kleding:

 

Openingstijden:

 

Paspoort:

 

Postzegels:

 

Prijspeil:

 

Reisleiding:

 

Reis & groepssamenstelling:

 

Telefoon:

 

Toeristische informatie:

 

Tijdsverschil:

 

Voedsel:

 

Visum:

 

Wasgoed:

 

Water:

 

Wifi:

 

Ten slotte:

Ongeveer drie weken voor vertrek ontvangt u de vluchtgegevens, hotel­lijst, deelnemerslijst, vliegtickets en een dagschema van de rondreis. Vanaf 30 uur van te voren kunt u op uw KLM-vlucht online inchecken. Op de dag van vertrek dient u twee uur van te voren op Schiphol aanwezig te zijn. Op drukke Schipholdagen zelfs drie uur van tevoren. Wij hopen dat wij u voldoende hebben geïnformeerd. Indien u vragen heeft, kunt u ons elke dag van de  week per email of WhatsApp bereiken.