HOME » LEZINGEN

Als je zoveel reizen hebt mogen maken als Theo en Jules de afgelopen 30 jaar, dan heb je veel te vertellen.

Wie ook benieuwd is naar de bijzondere momenten die de gebroeders Leerintveld hebben mogen ervaren tijdens hun enerverende expedities, kan de bijna twee uur durende lezing 'Reis rond de wereld in 80 minuten' boeken. 

Op elk gewenst tijdstip van de dag of week, reist een van hen af voor deze boeiende reis over de wereld. Uiteraard geïnspireerd door de boeiende roman van de Franse auteur Jules Verne ('De reis om de wereld in 80 dagen'), neemt deze lezing je mee over vrijwel alle werelddelen. In twee tijdsbestekken van 40 minuten elk, exclusief een korte pauze, worden de bezoekers van deze lezing getrakteerd op interessante verhalen en leuke 'zit dat zo' feitjes.

Het is overigens ook mogelijk om een avondvullende lezing te boeken over afzonderlijke landen als Japan, Iran, Zuid-Afrika, Ethiopie, Argentinie, Rusland, Baltische Staten, China, Georgie, Wit-Rusland en de Transsiberie Express.

'REIS ROND DE WERELD IN 80 MINUTEN'

Voor de lezing is het handig als de geïnteresseerde partij beschikt over een groot videoscherm en beamer. Mocht dit niet het geval zijn, dan bedragen de extra kosten 25 euro per lezing. Normaliter wordt er geen microfoon tijdens de lezing gebruikt, maar bij grotere gezelschappen is het prettig als er mechanische versterking aanwezig is in de zaal. Iemand van de organisatie dient tevens een half uur voor aanvang van de lezing aanwezig te zijn zodat onze laptop aangesloten kan worden op het systeem.

De lezing 'Reis om de wereld in 80 minuten' is te boeken via deze website (ga naar de contact button hierboven), WhatsApp: 06-53799146 of email naar genieten@grensloosgenieten.nl.

De lezing kost € 80, eventuele reiskosten worden berekend als de lezing plaats dient te vinden buiten de Bommelerwaard.

 

Waar? Wanneer? Welke lezing?
Ammerzoden - Vrouwenvereniging Evia, 20 november 2018(besloten bijeenkomst) Reis rond de wereld in 80 minuten
Zaltbommel - De Grote Aak, 19:30 uur 20 februari 2018 (besloten bijenkomst) Reis rond de wereld in 80 minuten