HOME » LEZINGEN

Als je zoveel reizen hebt mogen maken als Theo en Jules de afgelopen 30 jaar, dan heb je veel te vertellen.

Wie ook benieuwd is naar de bijzondere momenten die de gebroeders Leerintveld hebben mogen ervaren tijdens hun enerverende expedities, kan de bijna twee uur durende lezing 'Reis rond de wereld in 80 minuten' boeken. 

Op elk gewenst tijdstip van de dag of week, reist een van hen af voor deze boeiende reis over de wereld. Uiteraard geïnspireerd door de boeiende roman van de Franse auteur Jules Verne ('De reis om de wereld in 80 dagen'), neemt deze lezing je mee over vrijwel alle werelddelen. In twee tijdsbestekken van 40 minuten elk, exclusief een korte pauze, worden de bezoekers van deze lezing getrakteerd op interessante verhalen en leuke 'zit dat zo' feitjes.

'REIS ROND DE WERELD IN 80 MINUTEN'

Voor de lezing is het handig als de geïnteresseerde partij beschikt over een groot videoscherm en beamer. Mocht dit niet het geval zijn, dan bedragen de extra kosten 25 euro per lezing. Normaliter wordt er geen microfoon tijdens de lezing gebruikt, maar bij grotere gezelschappen is het prettig als er versterking aanwezig is in de zaal. Iemand van de organisatie dient tevens een uur voor aanvang van de lezing aanwezig te zijn zodat onze laptop aangesloten kan worden op het systeem.

De lezing 'Reis om de wereld in 80 minuten' is uitsluitend te boeken via deze website (ga naar de contact button hierboven) of email naar genieten@grensloosgenieten.nl.

 

De lezing kost 100 euro (excl. btw), reiskosten á 19 cent per km worden berekend vanaf een afstand van 20 kilometer vanaf 's-Hertogenbosch.