HOME » Japan - Klassiek/Natuur

Japan Klassiek/Natuur

(23-dagen rondreis)

De 23-daagse rondreis ‘Klassiek & Natuur Japan’ is ideaal voor hen die Japan al eerder bezocht hebben, of voor de reiziger die meer wil ontdekken van dit land dan alleen maar de grote steden en de welbekende hoogtepunten. Vrijwel de gehele reis beschik je over een drieweekse JR trein pas, waardoor je ook makkelijk zelf nog extra gratis uitstapjes kan maken, maar sowieso is het programma van de ervaren reisleider Theo Leerintveld al behoorlijk gevuld met fietstochten, wandelingen en rondleidingen.

Zo maken we een fietstocht over zes bruggen, verkennen het 16 kilometer lange ravijn van Sandankyo en fietsen door het authentieke Japan in het district Nara. Behalve deze ontdekkingstochten in de natuur vereren we ook de bruisende steden Fukuoka, Nagasaki en onsen hoofdstad Beppu met een bezoek. Op Shikoku bezoeken we de interessante steden Ozu, Kochi en Takamatsu (grootste tuin van Japan). Na een uitgebreid bezoek aan het kunsteiland Naoshima keren we terug naar het hoofdeiland Honshu, waar we in de buurt van Nara een prachtige fietstocht maken en overnachten in een traditioneel Japanse minshuku/ryokan. Voordat we deze schitterende rondreis afsluiten in Japan’s meest aantrekkelijke stad: Kyoto, slapen we eerst nog in een duizend jaar oud klooster.

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Japan (rondreis) € 3595
Vertrek: 22 aug. t/m 13 sept 2018 (23 dagen) & 27 maart t/m 18 april 2019 23-daagse reis
Inclusief: Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam met KLM (N-klasse), luchthavenbelasting, treinpas 3 weken, alle rondleidingen door gids Theo Leerintveld, hotelovernachtingen op basis van logies,
Niet inbegrepen: Reserveringskosten (€ 29,50), Calamiteitenfonds (€ 2,50), alle maaltijden, vervoer en en entrees van facultatieve excursies, toegangsgelden, eventuele verzekeringen.
Minimum: 6 personen Maximum: 18 personen