HOME » IRAN - Kerst- & Nieuwjaarsreis

IRAN - Kerst- & Nieuwjaarsreis (rondreis 13 dagen)

Een van de meest fascinerende landen ter wereld, Iran, is in de ogen van veel mensen een terroristisch bolwerk van religieuze moslimfanaten. Wie echter de moeite neemt om zelf af te reizen naar het voormalige Perzië, zal deze ongefundeerde mening snel bijstellen. Iran biedt namelijk een van de meest gastvrije bevolkingsgroepen ter wereld die wonen in een bijzonder gevarieerd landschap.

De duizenden jaren oude cultuur, tradities en rijke geschiedenis treffen we overal aan, vooral in de rijkelijk versierde architectuur die te zien is in de vele prachtige moskeeën, badhuizen en kleurrijke bazaars die we gedurende deze 13-daagse rondreis bezoeken. Uiteraard bezoek je welbekende hoogtepunten als Isfehan, Persepolis, Yazd en Shiraz; alhoewel in onze ogen het juist de onbekende pareltjes zijn die Iran tot een onvergetelijke reisbestemming maken.

Reisorganisatie Grensloos Genieten laat je al dit moois niet beleven vanuit een een airconditioned bus –zoals de meeste touroperators doen-, je beleeft de ongekende gastvrijheid van de Iraniërs juist door met ons mee te reizen tijdens onze metro-, taxi-, bus- en treinverplaatsingen. En sommige stukken doen we met een eigen bus.

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
Iran - Kerst- & Nieuwjaarsreis (rondreis) € 1.699
Vertrek: 23 december 2019 (t/m 4 januari 2020) en 23 december 2020 (t/m 4 januari 2021) 13 dagen groepsreis
Minimum: 6 personen Maximum: 16 personen