HOME » INFORMATIEDAGEN

Het is heerlijk om je op internet onder te dompelen in de wereld van reizen. En om de verschillende reismagazines en boeken af te speuren naar de mooiste bestemmingen. Voor de beste inspiratie kom je echter naar een Grensloos Genieten informatiedag! Op zo’n dag delen we de leukste anekdotes, de mooiste films en foto’s en de beste reistips van reisleider Theo Leerintveld met je.

De eerstvolgende informatiedagen van ons gevarieerde reisaanbod zijn op dit moment helaas nog niet bekend. Dit doordat we veel meer reizen kunnen laten doorgaan dan we vooraf ingeschat hadden

Dan ben je van harte welkom op onze infoborrel op het kantoor van Eurocult-Lito aan de Wittevrouwenstraat 36 te Utrecht. Laat je onder het genot van een drankje en een hapje uitgebreid informeren door reisleider Theo Leerintveld over acht verschillende reizen.

LET OP: ALLE INFORMATIEDAGEN IN 2018 ZIJN (VOORLOPIG) VERVALLEN!

Als je al geboekt hebt of verregaande interesse in een bepaalde bestemming hebt, is dit een ideale mogelijkheid om je reisleider persoonlijk te leren kennen. Of zie het gewoon als een leuk moment om reisinspiratie op te doen..:)

Na een korte introductie van Grensloos Genieten & Eurocult-Lito en wat de reis precies inhoudt, laten we een aantal mooie foto's zien van het programma. Reisleider Theo Leerintveld geeft tijdens een foto/video presentatie meer uitleg over deze indrukwekkende rondreis. Ook na afloop is er nog (kort) tijd om inhoudelijke vragen te stellen over deze reis.

De toegang tot de informatiedag is gratis. Meld je wel even aan!

En mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat het ons dan ook even weten a.u.b.