HOME » IJSLAND rondreis - NL

IJSLAND VERRASSEND (14 dagen rondreis)

Op slechts drie uur vliegen van Nederland ligt een van de mooiste en ruigste landen ter wereld: IJsland. Werkelijk alle registers zijn opengetrokken om de bezoekers van dit magnifieke eiland te verrassen met de meest spectaculaire 'picture perfect' plaatjes.

In veertien dagen tijd doorkruisen we het hele land: van west naar oost en van zuid tot noord. En vice versa. Grotendeels volgen we de rondweg 1, al slaan we regelmatig ook af en verkennen we de pittoreske zijwegen. Het resultaat is een ongekende ode aan al het moois dat onze aardbol gecreëerd heeft in de miljoenen jaren van haar bestaan! 

Gedurende deze ruige ontdekkingstocht laat de ervaren reisleider -en IJsland kenner bij uitstek- Theo Leerintveld je kennismaken met al het fraais dat dit eiland te bieden heeft. Denk aan fotogenieke watervallen (heel veel watervallen zelfs), indrukwekkende gletsjermeren, zwarte stranden, broeiende vulkanen, imposante geisers en nog veel meer natuurlijk moois wisselen elkaar hier dagelijks af. We beginnen en sluiten deze reis af in de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, waar je voor vertrek naar Amsterdam ook nog een bezoek kunt brengen aan de wereldberoemde Blue Lagoon. Wij kunnen ons geen mooier einde voorstellen van deze ongekende natuurreis.

GRENSLOOS GENIETEN DETAILS
IJsland Verrassend (rondreis 14 dagen) € 2.399
Vertrek: Terug:
12 juni 2020 25 juni 2020
Minimum: 6 personen Maximum: 16 personen