WAT MAAKT IRAN ZO BIJZONDER?

Al staat Iran dan niet altijd even positief in de schijnwerpers, geloof ons als wij je vertellen dat de beeldvorming die de (internationale) media telkens weer over dit fascinerende land projecteren, ver beneden de waarheid is. De vriendelijke bevolking, de duizenden jaren oude geschiedenis en de oogverblindende architectuur zullen je perplex doen staan als je de moeite neemt om af te reizen naar Iran.

Voeg daarbij een zeer vriendelijke prijspeil (zeg maar gerust spotgoedkoop), een schitterende afwisseling van reisdagen en het zal je dan niet verbazen dat Iran bij onze Top 3 van Meest Geliefde Reisbestemmingen staat. En is het er nou veilig? Meer dan zelfs. Er zijn maar weinig landen in de wereld waar je meer gastvrij wordt ontvangen dan in Iran en waar je je werkelijk nergens onveilig voelt!

En natuurlijk sluiten wij ook niet onze ogen voor de vele misstanden die hier nog dagelijks plaats vinden, maar wij geloven er heilig in dat als je Iran persoonlijk hebt ervaren, je met heel andere ogen naar dit land zult kijken!

Mochten onze mooie woorden je nog niet overtuigd hebben, dan vind je onderstaand een aantal foto's van deze prachtige landen.

Naar welke MUZIEK uit IRAN luisteren wij graag?

Welke GERECHTEN vinden wij het meest smaakvol/typisch uit IRAN? 

Al zou ook deze lijst nog veel langer kunnen zijn...

Een stukje historie zodat je dit fascinerende land wat beter leert kennen/begrijpen...

Welke MUSEA/BEZIENSWAARDIGHEDEN/EVENEMENTEN mag je absoluut niet gemist hebben?

TEHERAN

YAZD

SHIRAZ & PERSEPOLIS

ESFEHAN & ABYANEH

KASHAN & MASOULEH